• Посилання скопійовано

Заповнюємо заяву за ф. № 1-ПДВ з позначкою «Перереєстрація»

Податківці розповіли, як заповнюються розділи 5 та 7 реєстраційної заяви за ф. № 1-ПДВ з позначкою «Перереєстрація»

Заповнюємо заяву за ф. № 1-ПДВ з позначкою «Перереєстрація»

У підкатегорії 101.01.02 ресурсу "ЗІР" податківці  зазначили: при подачі реєстраційної заяви за ф. № 1-ПДВ з позначкою «Перереєстрація» платник ПДВ повинен заповнити всі розділи заяви, вказавши дані на день подачі заяви.

При заповненні розділу 5 реєстраційної заяви платник ПДВ вказує причини реєстрації платником ПДВ або критерії, за якими платник відповідає вимогам щодо реєстрації платником ПДВ (на день подачі заяви).

У розділі 7 реєстраційної заяви платник ПДВ заповнює лише необхідні поля (рядки). Так, якщо платник ПДВ здійснює оподатковувані операції з постачання товарів (послуг), то їх загальна сума, нарахована (сплачена) такому платнику за останні 12 календарних місяців, вказується ним у рядку «Загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів (послуг)».

Читайте також: З 19 березня зміниться облік платників податків та реєстрація платниками ПДВ

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»