• Посилання скопійовано

У Мінфіні напрацьовують законопроект щодо податку на виведений капітал

Спеціальна робоча група при Міністерстві фінансів України працює над написанням проекту закону про податок на виведений капітал

У Мінфіні напрацьовують законопроект щодо податку на виведений капітал

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив державний секретар Мінфіну Євген Капінус, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні у рамках Міністерства фінансів діє робоча група, яка вже мала значну кількість засідань. Ми обговорюємо, за базу взятий той законопроект, який був напрацьований авторським колективом попередньої редакції, водночас ми постаралися долучити до роботи представників бізнесу, асоціацій, громадськості, народних депутатів", - заявив Капінус.

За його словами, також зараз триває узгодження позицій між Державною фіскальною службою і Державною казначейською службою щодо законопроекту про запровадження єдиного казначейського рахунку для сплати податків і зборів.

Нагадаємо, у лютому в Мінфіні повідомляли про завершення роботи з узгодження ключових аспектів законопроекту про створення органу протидії фінансовим злочинам. Планувалося, що після цього проект буде внесений на розгляд Кабміну і направлений до Верховної Ради для широкого і відкритого обговорення всіма зацікавленими сторонами. Так, передбачається, що Служба фінрозслідувань буде займатися розкриттям серйозних фінансових і економічних злочинів, який загрожують національній безпеці в економічній галузі.

Читайте також: 11 кроків до спрощення оподаткування: план дій Уряду на 2017 рік

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»