• Посилання скопійовано

Кому слід подавати декларацію з податку на прибуток за перше півріччя 2017 року - відповідають в ДФСУ

Кому та яку слід подати декларацію з податку на прибуток за перше півріччя 2017 року?

Кому слід подавати декларацію з податку на прибуток за перше півріччя 2017 року - відповідають в ДФСУ

ДФС у Львівській області повідомляє: щоквартально декларацію з податку на прибуток підприємств повинні подавати платники податку на прибуток підприємств з доходом за минулий 2016 рік понад 20 млн грн.

Але це ще не все.

Подати декларацію за півріччя 2017 року також слід також підприємствам, які ліквідуються у ІІ кварталі 2017 року.

Крім цього, за підсумками першого півріччя 2017 року слід відзвітувати підприємствам, які з третього кварталу перейшли на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.

Також платникам ЄП-юрособам третьої групи слід подавати декларацію з податку на прибуток поквартально у разі виплати дивідендів засновникам-юрособам та сплати авансових внесків з податку на прибуток підприємств.

 

Подати декларацію з податку на прибуток за перше півріччя 2017 року необхідно не пізніше 09 серпня 2017 року, а сплатити податок на прибуток за перше півріччя – не пізніше 18 серпня 2017 року.

 

Крім цього, слід зазначити, що 9 червня 2017 року набув чинності наказ Мінфіну від 28.04.2017 р. №467 «Про внесення змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств».

Враховуючи, що видання наказу № 467 обумовлено змінами в податковому законодавстві, які впливають на показники бюджету поточного року, платникам податку на прибуток підприємств, які звітують щокварталу за звітний (податковий) період – півріччя поточного року, ДФСУ в листі від 30.06.2017 р. №16989/7/99-99-15-02-01-17 рекомендовано подавати податкову декларацію за оновленою формою.

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»