• Посилання скопійовано

Нові правила оподаткування та обов'язкова реєстрація для нерезидентів: інформаційний лист ДПС №19

Податківці видали новий інформаційний лист №19 щодо правил оподаткування та обов'язкової реєстрації для нерезидентів

Нові правила оподаткування та обов'язкова реєстрація для нерезидентів: інформаційний лист ДПС №19

ДПСУ видала інформаційний лист №19 присвячено нормам Закону України від 17.12.2020 р. №1117-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об'єктів оподаткування».

Цим законом, зокрема, переносяться терміни набрання чинності окремих положень Закону України від 16.01.2020 р. №466-IX. Також розглянуті окремі зміни, запроваджені Законом України від 14.07.2020 р. №786-IX.

У цьому інформаційному листі розглянуто окремі зміни, які стосуються виконання платниками нерезидентами та їх відокремленими підрозділами обов’язків щодо реєстрації платниками податків та сплати податкових зобов’язань з податку на прибуток за звітні періоди 2020 року.

Ознайомитися з інформаційним листом можна тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»