• Посилання скопійовано

Зміни у відрахуванні частини чистого прибутку лісовими господарствами: інформаційний лист №25

Інформаційний лист № 25 ДПС присвячено нововведенням, які запроваджені щодо нарахування частини чистого прибутку (доходу)

Зміни у відрахуванні частини чистого прибутку лісовими господарствами: інформаційний лист №25

Інформаційний лист № 25 лист присвячено нововведенням, які запроваджені постановою Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021 року № 718 «Про внесення зміни до пункту 1 Порядку відрахування до державного бюджету частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями» в частині нарахування частини чистого прибутку (доходу).

У листі ви дізнаєтеся про:

  • нововведення, передбачені постановою № 718;
  • яких платників стосуються положення постанови № 718;
  • з якої дати можна обчислювати відрахування частини чистого прибутку (доходу) до державного бюджету у розмірі 50 відсотків;
  • чи підлягає перерахунку нарахована платником податку сума частини чистого прибутку (доходу) за попередні звітні (податкові) періоди 2021 року;
  • яким чином відобразити зміни при поданні Розрахунку частини чистого прибутку, дивідендів на державну частку за три квартали 2021 року та за підсумками 2021 року;
  • які саме необоротні активи можна віднести до здійснення заходів з охорони, захисту, використання та відтворення лісів.

Ознайомитися з інформаційним листом можна тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»