• Посилання скопійовано

Чи будуть штрафувати платників податку на прибуток за незвітування за 2021 рік та І квартал 2022 року?

ДПС в інформаційному листі №3 навели особливості звільнення від відповідальності за несвоєчасне подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2021 рік та І квартал 2022 року

Чи будуть штрафувати платників податку на прибуток за незвітування за 2021 рік та І квартал 2022 року?

21 червня ДПС виклала на своєму сайті новий інформаційний лист №3. В ньому крім питань ПДВ йдеться про окремі особливості подання податкової звітності, сплати податкових зобов’язань, зокрема, з податку на прибуток підприємств, у зв’язку із змінами, які запроваджені Законом №2260-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».

У листі ви дізнаєтеся, зокрема, про:

  • особливості звільнення від відповідальності за несвоєчасне подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2021 рік та І квартал 2022 року;
  • строки  подання  платником податків фінансової звітності за 2021 рік, яка підлягає оприлюдненню разом з аудиторським звітом з огляду на відсутність  можливості подати таку звітність у встановлені терміни через введення в Україні воєнного стану.

***

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»