• Посилання скопійовано

За якою ставкою податку на прибуток оподатковується дохід резидента Дія.Сіті?

Під час провадження діяльності резидентами Дія.Сіті ставка податку встановлюється у розмірі 9 відсотків бази оподаткування

За якою ставкою податку на прибуток оподатковується дохід резидента Дія.Сіті?

ДПС у Черкаській області розповідає наступне.

Резидент Дія Сіті – платник податку на особливих умовах сплачує податок на прибуток підприємств за ставками, визначеними відповідно до п. 136.1 та 136.8 ПКУ.

Довідково: відповідно до п. 136.1 ПКУ базова (основна) ставка податку становить 18 відсотків.

Відповідно до п. 136.8 ПКУ під час провадження діяльності резидентами Дія Сіті – платниками податку на особливих умовах відповідно до Закону №1667 ставка податку встановлюється у розмірі 9 відсотків бази оподаткування, визначеної відповідно до положень п. 135.2п. 137.10 та п. 141.9-1 (крім пп. 141.9-1.3 та 141.9-1.4) ПКУ.

Джерело: ДПС у Запорізькій області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»