• Посилання скопійовано

Нова декларація з податку на прибуток: оприлюднено проект

ДФСУ оприлюднила проект нової форми податкової декларації з податку на прибуток підприємств

Нова декларація з податку на прибуток: оприлюднено проект

На офіційному Державної фіскальної служби України розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств».

Проект наказу підготовлено у зв’язку із прийняттям Верховною Радою України 28 грудня 2014 року Закону України за № 71 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи» (далі – Закон), яким змінено редакцію розділу ІІІ «Податок на прибуток» Податкового кодексу України, згідно з якою об’єкт оподаткування визначається шляхом коригування (збільшення або зменшення) фінансового результату до оподаткування (прибутку або збитку), визначеного у фінансовій звітності підприємства відповідно до національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку або міжнародних стандартів фінансової звітності, на різниці, які збільшують або зменшують фінансовий результат до оподаткування.

Оновлена форма податкової декларації з податку на прибуток підприємств подаватиметься, зокрема,  банками,  страховими компаніями та сприятиме  зменшенню витрат ресурсів платниками податків на її формування.

Прийняття нормативного акта забезпечить затвердження нової форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств з метою приведення її у відповідність до Закону.

Зауваження та пропозиції до проекту цього наказу приймаються за адресою: lhropun@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»