• Посилання скопійовано

В які терміни звітувати за 2015 рік підприємцям спрощеної системи оподаткування

Податківці повідомили: підприємці I та II груп єдиного податку повинні подати декларацію не пізніше 29 лютого, а підприємці III групи - не пізніше 9 лютого 2016 року

В які терміни звітувати за 2015 рік підприємцям спрощеної системи оподаткування

ДФС у Дніпропетровській області роз'яснила, що декларація платника єдиного податку – підприємця 1 та 2 груп  надається у строк, встановлений для річного податкового (звітного) періоду, а саме  протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року, тобто  не пізніше 29 лютого 2016 року.

Податкова  декларація платника єдиного податку – підприємця 3 групи  надається у строки, встановлені для квартального податкового (звітного) періоду, а саме  протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (півріччя), тобто  не пізніше 9 лютого 2016 року*.

Для надання звітності підприємцями спрощеної системи оподаткування першої, другої  та третьою груп за 2015 рік  використовується  форма  декларації,  затверджена наказом Міністерства фінансів України від 19.06.2015 р. N 578.

*Від редакції: юрособи на III групі єдиного податку повинні також подати декларацію не пізніше 9 лютого 2016 року.

Новини на тему:

 - Нові декларації єдинників - в оновленій версії OPZ;

 - Єдиний податок-2016: все в одному довіднику на ДК-порталі;

 - Ставки єдиного податку-2016;

 - Податкова реформа або що змінилося для платників податків з 1 січня 2016 року 

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»