• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект нової форми Звіту про суми податкових пільг

ДФСУ оприлюднила проект змін до Порядку обліку сум податків та зборів, не сплачених суб'єктом господарювання до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, а також проект нової форми Звіту про суми податкових пільг

Оприлюднено проект нової форми Звіту про суми податкових пільг

ДФСУ оприлюднила проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 року №1233».

Завантажити проект Постанови>>>

Нагадаємо, що Постановою №1233 затверджено Порядок обліку сум податків та зборів, не сплачених суб'єктом господарювання до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, а також Звіт про суми податкових пільг.

Проект підготовлено з метою узгодження положень постанови №1233 зі змінами, що відбулися в системі центральних органів виконавчої влади, зокрема, у зв’язку із реорганізацією окремих центральних виконавчої влади та утворенням Державної фіскальної служби України, врегулювання податкових колізій, а також необхідністю затвердження нової форми Звіту про суми податкових пільг.     

Нова форма Звіту, на думку авторів проекту, надасть можливість суб’єктам господарювання уточнювати показники сум податків та зборів, що не сплачені до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, а також подавати звіт за основним та/або неосновним місцем обліку у контролюючих органах відповідно до порядку сплати податків і зборів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»