• Посилання скопійовано

Заповнення та подання форми №1-ДФ: вебінар від податківців

ДФС у Черкаській області 21 квітня запрошує податкових агентів взяти участь у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення порядку заповнення та подання податкового розрахунку за формою №1ДФ

Заповнення та подання форми №1-ДФ: вебінар від податківців

Згідно з нормами Податкового кодексу до 10 травня включно податкові агенти зобов’язані подати податковий розрахунок суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також суми утриманого з них податку до контролюючого органу за місцем свого обліку(форма №1ДФ) за 1 квартал 2016 року. Такий розрахунок подається за наявності у податкового агента найманих працівників та у разі нарахування сум зазначених доходів платникам ПДФО протягом звітного періоду.

ДФС у Черкаській області 21 квітня запрошує податкових агентів взяти участь у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення порядку заповнення та подання податкового розрахунку за ф. №1ДФ.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою>>

Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net

Радимо переглянути й попередні вебінари та відео консультації ГУ ДФС у Черкаській області з висвітлення податкових змін – 2016 і заповнення податкової звітності. Відео знаходиться на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube.

Зокрема, саме зараз є можливість уточнити безпосередньо у податківців, який дохід потрібно відображати у рядку «Військовий збір» податкового розрахунку за формою №1ДФ. Про це ми писали тут >>

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»