• Посилання скопійовано

Внесено зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

У новій редакції викладено колонку 3 пункту 3 таблиці Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Внесено зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Мінагрополітики наказом від 29.03.2016 р. №108 (зареєстрований в Мін'юсті 12.04.2016 р.) внесло зміни до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва, затвердженого наказом від 26.12.2011 р. № 772.

Так, в новій редакції викладено  колонку 3 пункту 3 таблиці: "Розрахунково: р. 3.1 + р. 3.2 + р. 3.3 + р. 3.4 + р. 3.5 + р. 3.6".

Наказ №108 набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" №33 (06.05.2016).

Нагадаємо, що ця форма зазнала змін уже вдруге за останні півроку. Востаннє зміни були внесені наказом Мінагрополітики від 02.12.2015 р. №461 і набрали чинності 12 січня 2016 року. Тоді до складу величини, на яку можна зменшити загальну суму доходу сільськогосподарського товаровиробника, було включено  суму доходу від курсової різниці за зобов’язаннями по кредитах (позиках), відсотках в іноземній валюті. Але до формули, яка обчислює сукупну величину зменшення доходу, такий вид доходу не було внесено. Як завжди, "дуже вчасно" Мінагрополітики вирішило виправити цю помилку.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»