• Посилання скопійовано

Для платників єдиного податку доопрацювали «Електронний кабінет платника»

ДФС повідомила про можливість подання декларації платника єдиного податку – фізособи-підприємця та декларації платника єдиного податку III групи – юрособи в електронному вигляді

Для платників єдиного податку доопрацювали «Електронний кабінет платника»

ДФСУ повідомила, що електронний сервіс «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) доопрацьовано в частині надання можливості платникам підготувати, заповнити та надіслати декларацію платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця та декларацію платника єдиного податку третьої групи – юрособи (далі – декларація) в електронному вигляді.

У відкритій частині електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) в режимі «Бланки податкової звітності» можна заповнити, завантажити та роздрукувати декларацію.

У приватній частині (особистий кабінет) в режимі «Введення звітності» платник може підготувати та надіслати до контролюючого органу декларацію в електронному вигляді.

За результатами обробки Декларації квитанції 1 та 2 будуть розміщені в режимі «Вхідні/вихідні документи» особистого кабінету. 

Форма та Інструкція щодо заповнень таких декларацій, затверджені наказом Мінфіну від 19.06.2015 р. №578 «Про затвердження форм податкових декларацій платника єдиного податку». 

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»