• Посилання скопійовано

Звіт з ЄСВ за травень подаємо за "старою" формою: новий лист ДФС

ДФСУ офіційно повідомила, що звітність з ЄСВ за новими формами потрібно подавати, починаючи з 01.07.2016 року

Звіт з ЄСВ за травень подаємо за "старою" формою: новий лист ДФС

ДФСУ у листі від 30.05.2016 р. №18633/7/99-99-13-02-01-17 нагадує, що з 1 червня 2016 року набрав чинності наказ Мінфіну від 11.04.2016 р. №441, яким затверджено нові форми звітності з ЄСВ та Порядок їх заповнення.

Відповідно до п. 46.6 ПКУ, якщо в результаті запровадження нового податку або зміни правил оподаткування змінюються форми податкової звітності, центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику, який затвердив такі форми, зобов’язаний оприлюднити нові форми звітності.

До визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення.

Отже, звітність за травень 2016 року, яка буде подаватися у червні 2016 року, слід подавати ще за "старими" формами, затвердженими наказом Мінфіну №435.        

Звітність за новими формами подаватиметься, починаючи з 01.07.2016 року.     

Отже, у платників ЄСВ ще є час для ретельного ознайомлення з новою формою звіту з ЄСВ. Як саме вона змінилися? Читайте в аналітичній статті від редакції >>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»