• Посилання скопійовано

При розрахунку суми податкової пільги слід враховувати всі уточнюючі розрахунки з ПДВ

Чи включаються до розрахунку суми податкової пільги при заповненні Звіту про суми податкових пільг показники уточнюючих розрахунків податкових зобов’язань з ПДВ? Консультує ДФС

При розрахунку суми податкової пільги слід враховувати всі уточнюючі розрахунки з ПДВ

В інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 101.29) податківці роз'яснили: якщо Звіт про суми податкових пільг заповнюється на підставі даних відображених в деклараціях з ПДВ показники яких уточнювались, то при розрахунку суми податкової пільги, потрібно враховувати всі уточнюючі розрахунки податкових зобов’язань з ПДВ, які приймають участь у розрахунку суми податкової пільги.

При цьому якщо уточнюються показники декларацій з ПДВ на підставі яких звіт про суми податкових пільг вже складено, то допущені помилки слід виправляти у черговому звіті про суми податкових пільг.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»