• Посилання скопійовано

Затверджено новий порядок розрахунку та сплати банками зборів до Фонду гарантування вкладів фізосіб

Рішення Фонду гарантування вкладів фізосіб від 02.07.2012 р. №1 «Про затвердження Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб рішенням від 02.07.2012 р. №1 затвердив Положення про порядок розрахунку, нарахування і сплати зборів до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яке розроблено відповідно до Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» та визначає порядок розрахунку, нарахування і сплати банками зборів до Фонду.
Це Положення встановлює порядок визначення бази нарахування зборів та їх суми, розрахункового періоду їх сплати.
Дія цього Положення поширюється на всіх учасників Фонду, які відповідно до ст. 17 Закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» зобов’язані сплачувати збори до Фонду, крім публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України».
Рішення зареєстровано в Міністерстві юстиції 27 липня 2012 р. за №1273/21585 та набирає чинності з 1 жовтня 2012 року.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»