• Посилання скопійовано

Як працюватимуть банки у святкові дні в 2016 році

Нацбанк повідомив про перенесення робочих днів банківської системи з 7 березня на суботу 12 березня, а також з понеділка 27 червня на суботу 2 липня

Як працюватимуть банки у святкові дні в 2016 році

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 1155-р “Про перенесення робочих днів у 2016 році” Національний банк України інформує, що робочі дні банківської системи у 2016 році переносяться з:

  • понеділка 07 березня – на суботу 12 березня;
  • понеділка 27 червня – на суботу 02 липня.

 У зв’язку з цим, з 05 до 08 березня (включно) і з 25 до 28 червня (включно) 2016 року система електронних платежів Національного банку України (далі − СЕП), система електронної пошти Національного банку України, депозитарій Національного банку України, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, Система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України “КредІнфо2”, Система реєстрації кредитних договорів з нерезидентами “Реєстр договорів з нерезидентами 2” не працюватимуть.

Кліринг за операціями національної платіжної системи на базі відкритих міжнародних стандартів, здійсненими через Центральний маршрутизатор та розрахунково-кліринговий центр, не проводиться.

12 березня та 2 липня 2016 року СЕП та банківська система працюють у звичайному режимі.

2 липня 2016 року Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України для уповноважених банків не працюватиме.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»