• Посилання скопійовано

Торгівля алкоголем через РРО, який перенесений на літній майданчик - можлива?

Чи має право госпсуб’єкт здійснювати торгівлю алкогольними напоями, використовуючи касовий апарат, зазначений у додатку до ліцензії, якщо такий касовий апарат переноситься в межах однієї господарської одиниці (за однією адресою) на інший поверх, літній майданчик тощо?

Торгівля алкоголем через РРО, який перенесений на літній майданчик - можлива?

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 115.03) нагадує, що у додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями зазначається адреса місця торгівлі і вказується перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформація про них, які знаходяться в адреса місці торгівлі.

Законом №481 не передбачено здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями (у тому числі на розлив) за межами торгових приміщень (будівель), у тому числі на літніх торгівельних майданчиках, та передавання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та РРО, зазначених у додатку до ліцензії, в інше місце торгівлі, у тому числі на інші поверхи будівель.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»