• Посилання скопійовано

Президент спрямував понад 5 млрд грн на субсидії для малозабезпечених громадян

Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», яким спрямовується понад 5 млрд грн на субсидії для малозабезпечених громадян

Президент спрямував понад 5 млрд грн на субсидії для малозабезпечених громадян

Глава держави наголосив, що ці кошти спрямовуються малозабезпеченим громадянам для того, щоб надати їм допомогу у зв’язку із приведенням тарифів до ринкового рівня. «Все підвищення держава має компенсувати малозабезпеченим громадянам. Для того, щоб не відбулося збоїв, на ці цілі виділяється додатково ще 5 мільярдів гривень», - сказав Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що ще одна позиція, яка відображена у законі про Держбюджет – це збільшення соціальних стандартів в цьому році замість запланованих 6% на 10%.

Глава держави зауважив, що цього не достатньо і є розуміння того, що будь-яке зростання економіки має бути спрямоване на підвищення рівня життя, збільшення мінімальних зарплат та пенсій.

«Впевнений, що ця лінія захисту соціальних стандартів при зростанні економіки буде продовжена», - наголосив Президент.

Глава держави також нагадав, що вчора був підписаний Закон, який дозволить направити додатково понад 3 млрд грн. на відновлення інфраструктури звільненого Донбасу.

***

10 червня 2016 року Президент України також підписав :

зміни до Закону про держбюджет-2016 щодо підвищення соцстандартів з 1 грудня на 10% >>

зміни до законодавства щодо звільнення від оподаткування пенсій>>

закони про зміни щодо індексації розміру аліментів та випробування при прийнятті на роботу >>>

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»