• Посилання скопійовано

Зміна назви населеного пункту чи вулиці: чи потрібно підприємству переоформлювати документи?

Податківці нагадують, що у разі перейменування населеного пункту чи вулиці, на якій зареєстрована юрособа, слід здійснити держреєстрацію змін

Зміна назви населеного пункту чи вулиці: чи потрібно підприємству переоформлювати документи?

У листі від 03.02.2016 р. №2375/10/28-10-06-11 податківці роз'яснили: що 

1) Щодо ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами 

У разі зміни відомостей, зазначених у виданій госпсуб’єкту ліцензії (за винятком змін, пов’язаних з реорганізацією суб’єкта господарювання) орган, який видав ліцензію, на підставі заяви суб’єкта господарювання протягом трьох робочих днів видає суб’єкту господарювання ліцензію, оформлену на новому бланку з урахуванням змін.

2) Щодо реєстраційних посвідчень РРО

У разі встановлення розбіжностей чи помилок у записах реєстраційного посвідчення госпсуб’єкт протягом п’яти робочих днів, що настають за днем, коли виникли зміни або інші підстави для заміни реєстраційного посвідчення, подає до органу доходів і зборів за місцем реєстрації РРО реєстраційну заяву з позначкою "Перереєстрація" із зазначенням причини перереєстрації та реєстраційне посвідчення.

Отже, у зв’язку із перейменуванням населеного пункту чи вулиці, на якій зареєстрована юридична особа, слід здійснити державну реєстрацію змін в порядку, визначеному Законом №755-IV.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»