• Посилання скопійовано

Міністр юстиції анонсував появу ще одного антикорупційного органу

Павло Петренко заявляє про можливість створення інституту інформаторів

Міністр юстиції анонсував появу ще одного антикорупційного органу

Міністр юстиції України Павло Петренко анонсував появу ще одного антикорупційного органу. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна".

"Інститут інформаторів - це можливість для кожної людини, у якого є дані про корупцію серед чиновників, подати їх в агентство. При цьому людині гарантують, що його не притягнуть до відповідальності за цю інформацію, і якщо вона підтвердиться, то винний сяде в тюрму", - пояснив міністр.

Нагадаємо, раніше Петренко повідомив, що Міністерство юстиції додатково створить 400 центрів безоплатної правової допомоги, які будуть функціонувати замість районних управлінь Мін'юсту.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»