• Посилання скопійовано

Уряд збільшив граничні показники вартості палива для надання пільг і субсидій

Гранична ціна твердого палива встановлена на рівні 2000 грн/т (це на 23,5% більше, ніж у попередньому році) та 200 грн на один балон скрапленого газу

Уряд збільшив граничні показники вартості палива для надання пільг і субсидій

Кабмін постановою від 08.08.2016 р. №540 вніс зміни до пункту 2 постанови КМУ від 23.04.2012 р. №356 “Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам”.

Документом встановлюються гранична ціна твердого палива на рівні 2000 гривень за одну тонну (це на 23,5% більше, ніж у попередньому році) та 200 гривень на один балон скрапленого газу.  Раніше ці показники становили 1532,89 грн. за тонну твердого палива і 196,66 грн. за один балон скрапленого газу.  

Зазначені соціальні гарантії, на відміну від інших, надаються готівкою.

Видатки на збільшення соціальних гарантій забезпечуватимуться за рахунок перерозподілу коштів на надання пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, що накопичилися на рахунках підприємств - надавачів послуг за підсумками опалювального сезону 2015-2016 років.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»