• Посилання скопійовано

Податкову реформу планують розглянути у Раді восени

На сьогодні Мінфін працює над проектом закону, спрямованим на спрощення адміністрування податкової системи

Податкову реформу планують розглянути у Раді восени

Як повідомила прес-служба Мінфіну, наразі Міністерство зібрало 380 сторінок пропозицій з напрацюваннями депутатів, бізнес-асоціацій, експертів громадських організацій та дослідницьких центрів. 

Нині Міністерство фінансів обробляє зібрану інформацію. «Мінфін вивчає кожну із запропонованих пропозицій щодо удосконалення податкової системи, щоб обрати найбільш виважені рішення та об’єднати їх в єдиний технічний документ вже найближчим часом», - зазначив Євгеній Капінус.

Далі цей документ буде розглядати Робоча група при Мінфіні, створена за дорученням Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. До Робочої групи входять представники комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради, представники Державної фіскальної служби, радники Міністра фінансів та Прем’єр-міністра, а також експерти.

В результаті буде розроблено спільний законопроект для розгляду у Верховній Раді вже під час наступної сесії восени.

Усі новини на тему >>

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»