• Посилання скопійовано

Форму і зміст паливних карток та талонів визначає продавець

Міністерство енергетики та вугільної промисловості роз'яснило, що вимоги щодо обігу, використання та зберігання платіжних паливних карток і талонів встановлюються договорами про відпуск палива і паливно-мастильних матеріалів

Форму і зміст паливних карток та талонів визначає продавець

Міністерство енергетики та вугільної промисловості у листі від 26.11.2015 р. №31.1ст-ВИХ/2635-15 повідомило, що відповідно до Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами розрахунки за продані нафтопродукти здійснюються готівкою та/або у безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, талонів, відомостей на відпуск нафтопродуктів тощо).

Вимоги щодо обігу, використання та зберігання платіжних паливних карток (у тому числі смарт-карток) і талонів встановлюються договорами про відпуск палива і паливно-мастильних матеріалів за паливними картками або талонами, що укладаються між покупцями і продавцями.

При укладенні договорів індивідуально визначаються та узгоджуються умови співпраці: кількість нафтопродуктів, ціни, строки та умови розрахунків, умови поставки та приймання нафтопродуктів, особливі умови.

Форму і зміст паливних карток та талонів визначає продавець.

Усі новини на тему >>>

На підставі: Міністерство енергетики України

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»