• Посилання скопійовано

Форми реєстраційних заяв №1-ПДВ та №3-ПДВ оновлено

Мінфін вніс зміни у реєстраційну заяву платника ПДВ та у заяву про анулювання платника ПДВ

Форми реєстраційних заяв №1-ПДВ та №3-ПДВ оновлено

Мінфін Наказом від 25.05.2016 р. р № 503   вніс зміни  у реєстраційну заяву платника ПДВ (ф. № 1-ПДВ) та у заяву про анулювання платника ПДВ (ф. № 3-ПДВ).

Згідно з цими змінами не потрібно подавати додатки до заяв «Причини реєстрації платником податку на додану вартість або критерії, за якими платник відповідає вимогам розділу V Кодексу» і «Причини анулювання реєстрації платника податку на додану вартість».

Крім того, зазначеним Наказом внесено зміни до декларації з ПДВ та Порядок заповнення податкової накладної (Докладніше див. тут>>>)

Наказ № 503 набирає чинності з дня його офіційного опублікування і, наразі, готується до друку в “ОВУ” №49 (01.07.2016).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»