• Посилання скопійовано

З 1 жовтня підвищать оклади працівникам окремих бюджетних галузей

Внесено зміни до постанови “Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери”

З 1 жовтня підвищать оклади працівникам окремих бюджетних галузей

КМУ вніс зміни до постанови “Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери” (Постанова КМУ від 25 березня 2014 р. № 110). 

Згідно зі змінами, посадові оклади (тарифні ставки) з 1 січня 2014 р. розраховуються виходячи з розміру посадового окладу працівника 1 тарифного розряду — 852 гривні.

Відповідно, з 1 жовтня 2014 р. у штатному розписі посадові оклади працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери установлюються в таких розмірах:

1 тарифного розряду — 1218 гривень;

2 тарифного розряду — 1223 гривні;

3 тарифного розряду — 1233 гривні;

4 тарифного розряду — 1243 гривні;

5 тарифного розряду — 1253 гривні;

6 тарифного розряду — 1263 гривні.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»