• Посилання скопійовано

Затверджено новий опис бланка виписки, витягу та довідки з ЄДР

Затверджено новий Опис бланка виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців

Затверджено новий опис бланка виписки, витягу та довідки з ЄДР

Мін'юст затвердив новий Опис бланка виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Документом встановлено, що бланк виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців виготовляється на білому папері формату А4.

У верхній частині бланка в центрі друкується схематичне зображення малого Державного Герба України.

Слова "Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" друкуються у верхній частині бланка в один рядок; слова "Державна реєстраційна служба України" друкуються у верхній частині бланка у два рядки після слів "Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Друк зазначених реквізитів здійснюється програмними засобами ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців при виготовленні виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців.

Залишки бланків виписки, витягу, довідки з ЄДР, технічний опис яких затверджено наказом Мінюсту від 09.02.2012 №225/5 "Про бланки виписки, витягу та довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", використовуються до повного їх витрачання (Наказ Мін'юсту від 07.04.2014 р. №598/5).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»