• Посилання скопійовано

Ухвалено закон про зміни до держреєстрації юросіб та фізосіб-підприємців

ВРУ ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"

Ухвалено закон про зміни до держреєстрації юросіб та фізосіб-підприємців

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" (щодо реорганізації державних установ та спрощення припинення юридичних осіб).

Законом внесено до Закону "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" зміни, які спрямовані на вдосконалення порядку проведення припинення юридичної особи. З цією метою, зокрема, скасовується:

- заборона на проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи, щодо якої прийнято рішення про припинення;

- внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, щодо місцезнаходження юридичної особи, стосовно якої прийнято рішення про припинення тощо.

Відповідний законопроект зареєстровано за №2121-д.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»