• Посилання скопійовано

Допомога по вагітності та пологах, надана після 1 липня 2013 р., обкладається ЄСВ

Якщо листок непрацездатності по вагітності та пологах був відкритий після 01.07.2013 р., то така допомога включається до бази нарахування ЄСВ

Допомога по вагітності та пологах, надана після 1 липня 2013 р., обкладається ЄСВ

Міндоходів повідомляє, що сума допомоги по вагітності та пологах, яка нараховується за період до 1.07.2013 р., не є базою нарахування єдиного внеску.

Якщо листок непрацездатності по вагітності та пологах був відкритий після 01.07.2013 р., то така допомога включається до бази нарахування ЄСВ.

В таблиці 6 "Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) застрахованим особам" Додатка 4 "Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску до органів доходів і зборів" в реквізиті "Кількість календарних днів перебування у трудових/ЦП відносинах протягом звітного місяця" потрібно вказати кількість календарних днів, які вказано у додатковому листі непрацездатності (Лист Міндоходів від 26.11.2013 р. №16087/6/99-99-1703-01-16).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»