• Посилання скопійовано

Увага! З 1 травня 2013 року - нові марки акцизного податку!

Постанова КМУ від 13.03.2013 р. №188

ДПС у м. Києві повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України  від 13.03.2013 року № 188 "Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів", яка набрала чинності з 27.03.2013 року, затверджено нові зразки марок акцизного податку для:

- алкогольних напоїв вітчизняного та імпортного виробництва; 

- тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва.

Марки акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва запроваджуються з 1 травня 2013 року. 

Також, зазначеною постановою внесено зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 р. № 1251, якими, зокрема, передбачається підвищення розміру плати за одну марку акцизного податку для: 

- алкогольних напоїв - з 0,103 грн. до 0,27 грн.; 

- тютюнових виробів - з 0,055 грн. до 0,142 грн.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»