• Посилання скопійовано

Внесено зміни до порядку фіксування часу електронного документа

Постанова КМУ від 27.05.2013 р. №371

Внесено зміни до порядку фіксування часу електронного документа

Кабмін постановою від 27.05.2013 №371 (на даний момент не набрала чинності) вніс зміни до Порядку засвідчення наявності електронного документа (електронних даних) на певний момент часу.

Зокрема, уточнено, що час, який використовується в позначці часу, встановлюється акредитованим центром сертифікації ключів та центром сертифікації ключів за київським часом на момент її формування та синхронізований із Всесвітнім координованим часом (UTC) з точністю до однієї секунди.

Акредитовані центри сертифікації ключів та центри сертифікації ключів отримують послугу з постачання передачі сигналів точного часу для формування та проведення перевірки позначки часу, надання якої забезпечується центральним засвідчувальним органом.

Послуги фіксування часу надаються акредитованими центрами сертифікації ключів та центрами сертифікації ключів на договірних засадах.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»