• Посилання скопійовано

Громадянин може користуватись електронним підписом, який він отримав як підприємець

Фізособа – підприємець, яка отримала посилені сертифікати відкритих ключів, може скористатися цими ключами для подання звітності в електронному вигляді, зокрема, декларації про доходи, як фізособа

Громадянин може користуватись електронним підписом, який він отримав як підприємець

Фізична особа – підприємець, яка отримала посилені сертифікати відкритих ключів, може скористатися цими ключами для подання звітності в електронному вигляді, зокрема, податкової декларації про майновий стан і доходи, як фізична особа. Оскільки ідентифікація фізичної особи стосується конкретно визначеної особи (прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, серія та номер паспорта).

Сертифікат відкритого ключа – документ, виданий центром сертифікації ключів, який засвідчує чинність і належність відкритого ключа підписувачу.

Електронний цифровий підпис можна безкоштовно отримати в АЦСК ІДД, представництва якого знаходяться в кожній податковій інспекції, зокрема, Деснянське представництво АЦСК ІДД знаходиться в приміщенні ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві по :вул. Закревського, 41, кім. 119. Довідки можна отримати у фахівців представництва телефоном: (044) 530-04-61.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»