• Посилання скопійовано

З 23 березня припиняє свою діяльність «Український сертифікаційний центр»

Усі сертифікати ключів, що були видані центром сертифікації, після припинення його діяльності будуть скасовані незалежно від їх терміну дії

З 23 березня припиняє свою діяльність «Український сертифікаційний центр»

Акредитований центр сертифікації ключів ТОВ «Український сертифікаційний центр» з 23 березня 2015 року припиняє свою діяльність в галузі надання послуг ЕЦП.

Усі сертифікати ключів, що були видані центром сертифікації, після припинення його діяльності будуть скасовані незалежно від їх терміну дії.

Для забезпечення безперервності електронного документообігу рекомендують скористатися послугами акредитованого центру сертифікації ключів ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна». 

Умови отримання сертифікатів ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна» 

Джерело: АЦСК «Український сертифікаційний центр»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»