• Посилання скопійовано

Не отримали квитанції до звітів та ПН: що робити? Поради M.E.Doc

В модулі «Первинні документи - Автоматична обробка документів» M.E.Doc рекомендує встановити налаштування у вкладці «Налаштування обробки документів СЕА

Не отримали квитанції до звітів та ПН: що робити? Поради M.E.Doc

M.E.Doc оприлюднило поради користувачам, які не отримали квитанції до звітів та накладних.

 

Крок 1. Налаштування обробки документів СЕА

В модулі "Первинні документи - Автоматична обробка" документів M.E.Doc рекомендує встановити налаштування в вкладці "Налаштування обробки документів СЕА" згідно з малюнком:

Якщо позначка у полі "Відправляти документи, які не мають фінальної квитанції, повторно" встановлена, через вказаний інтервал будуть повторно відправлені документи, що не мають фінальної квитанції.

 

Крок 2. Загальні налаштування автоматичної обробки

Для автоматичного прийому квитанцій також рекомендуємо автоматизувати прийом вхідних повідомлень. Для цього увійдіть в модуль "Первинні документи - Автоматична обробка документів".

У вкладці "Загальні налаштування" виконайте налаштування згідно з малюнком та натисніть кнопку  https://lh6.googleusercontent.com/-9a-TgfKNY164e4-sVW34YJfueH6UhXKZtI9IfbRwnTJP_MaDWf7MF-ulCTvN5aimdv3aLfo3dk7c-JDE3K_rrFjsNOJSdGUJEp5H5aVSGFNajPVO26KrfF_PKzdrh33fJK5f-cBЗапустити автоматичну обробку.

Даний модуль може працювати 24/7, тому M.E.Doc рекомендує його залишати постійно ввімкненим.

***

Читайте також: Чому не приходять квитанції щодо реєстрації ПН та РК в ЄРПН? – повідомлення від ДФС

Джерело: M.E.DOC

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»