• Посилання скопійовано

Як працювати з Електронним кабінетом у зв'язку з початком роботи ДПС?

Вхід до Електронного кабінету буде здійснюватися за новою адресою: cabinet.tax.gov.ua. Але поки що можна заходити і за старою адресою

Як працювати з Електронним кабінетом у зв'язку з початком роботи ДПС?

У зв’язку з початком роботи ДПС відповідно до розпорядження КМУ від 21.08.2019 року № 682-р «Питання Державної податкової служби України» повідомляється, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua.

До завершення заходів з реорганізації ДФСУ для зручності користувачів вхід до Електронного кабінету буде можливим і за адресою: cabinet.sfs.gov.ua.

 

UPD

Для користувачів М.Е.DOC!  Для того, щоб користуватися оновленим сертифікатом необхідно обов’язково оновити програму (оновлення 11.01.018). Про це ми зазначали тут>>

Звертаємо увагу! Про перереєстрацію договорів щодо ЕЦП податківці інформацію не наводили. Якщо вона з'явиться, про це ми обов'язково повідомимо. 

***

Читайте також: Увага! З 28 серпня ДФС офіційно перетворилася у ДПС

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»