• Посилання скопійовано

Увага! Нетипове відображення квитанцій у М.Е.Doc при відправленні звітності до ДПС

При відправленні документів до ДПС некоректно відображаються отримані квитанції. Нові версії квитанцій №1 та №2 будуть підтримані в найближчому оновленні

Увага! Нетипове відображення квитанцій у М.Е.Doc при відправленні звітності до ДПС

M.E.Doc повідомляє наступне.

Звертаємо увагу платників податків! У зв’язку із реорганізацією ДФС та утворенням Державної податкової служби (ДПС) змінились коди квитанцій №1 та №2. Тому при відправленні документів до ДПС некоректно відображаються отримані квитанції (Рис.).

Нові версії квитанцій №1 та №2 будуть підтримані в найближчому оновленні. Тому своєчасно оновлюйте програму до актуальної версії.

Важливо! Користувачам програми M.E.Doc ніяких додаткових дій здійснювати не потрібно! Слід лише оновити програму і квитанції будуть відображатись в звичайному вигляді (у т.ч. ті, які вже були отримані).

***

Читайте також:

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»