• Посилання скопійовано

З 27 вересня почали діяти нові документи для отримання ЕЦП від АЦСК ІДД ДПС

Нові форми реєстраційних документів необхідно використовувати з 27 вересня 2019 року. Але форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися до 7 жовтня 2019 року включно

З 27 вересня почали діяти нові документи для отримання ЕЦП від АЦСК ІДД ДПС

На офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС опубліковано Регламент Надавача, який набере чинність з 27.09.2019 р.

Також наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДПС від 26.09.2019 р. № 30 «Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг» затверджено Договір про надання електронних довірчих послуг та нові форми реєстраційних документів:

  • Реєстраційна картка для фізичної особи;
  • Реєстраційна картка для юридичної особи;
  • Додаток до Реєстраційної картки;
  • Заява про зміну статусу кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;
  • Додаток до заяви про зміну статусу кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів можливо у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» на Сайті.

Нові форми реєстраційних документів для отримання електронних довірчих послуг необхідно використовувати з 27.09.2019 р. Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися відокремленими пунктами реєстрації користувачів Надавача до 07.10.2019 р. включно.

 

***

Читайте також: 

 

Джерело: АЦСК ІДД ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»