• Посилання скопійовано

EЦП втрачено або пошкоджено: які дії платника податків?

У разі втрати ЕЦП або його пошкодження необхідно подати заяву на зміну статусу ЕЦП та новий комплект реєстраційних документів (для отримання нових кваліфікованих сертифікатів відкритого ключа)

EЦП втрачено або пошкоджено: які дії платника податків?

У ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, у разі, якщо користувач втратив чи пошкодив особистий ключ кваліфікованого електронного підпису чи печатки або забув пароль до нього, то він повинен звернутись до відокремленого пункту реєстрації користувачів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС, в якому отримував електронну довірчу послугу. При цьому необхідно подати заяву на зміну статусу кваліфікованого сертифіката та новий комплект реєстраційних документів (для отримання нових кваліфікованих сертифікатів відкритого ключа).

З інформацією щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів КН ЕДП ІДД ДПС, попереднього запису, можна ознайомитися на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС за посиланням: Головна/«Контакти»/«Пункти обслуговування» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Пункти обслуговування».

На Буковині кваліфіковані електронні підписи можна безкоштовно отримати у  підрозділі Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області:  м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, буд. 200а, 1-й поверх,  каб. №110. Довідкову інформацію можна отримати за  телефоном: (0372)51-43-79.

***

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»