• Посилання скопійовано

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення ЄДР

В ЄДР було додано відомості щодо країни громадянства ФОП, громадянства засновника, якщо засновник фізособа та юрособа та країна громадянства кінцевого бенефіціара

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення ЄДР

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 26.08.2022 оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (ЄДР). Зокрема, впроваджено оновлене програмне забезпечення сервісної послуги прикладного програмного інтерфейсу (API ЄДР).

Для покращення роботи API ЄДР було додано такі відомості до переліку детальної інформації: країна громадянства фізичної особи – підприємця; країна громадянства засновника, якщо засновник фізична особа; країна резидентства засновника, якщо засновник юридична особа; країна громадянства кінцевого бенефіціарного власника.

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»