• Посилання скопійовано

Велике оновлення в «Дії»: шеринг авто, електронне пенсійне, посвідка на проживання

З 31 серпня через Дію можна отримали електронне пенсійне, посвідку на проживання, документи англійською та шеринг авто вже в Дії

Велике оновлення в «Дії»: шеринг авто, електронне пенсійне, посвідка на проживання

Мінцифра на своєму телеграм-каналі повідомляє, що електронне пенсійне, посвідка на проживання, документи англійською та шеринг авто вже в Дії!

Повномасштабна війна не змінила наших планів щодо цифровізації. Ми продовжуємо створювати найзручнішу державу, спілкування із якою мінімальне, а користь – максимальна.

Тепер користувачам доступні такі сервіси:

  • Пенсійне посвідчення
  • Посвідка на тимчасове або постійне проживання
  • Англомовні версії закордонного паспорта, водійського посвідчення та техпаспорта на авто
  • Шеринг авто. Повернули в Дію послугу, яка була тимчасово призупинена через війну
  • Сплата штрафів від патрульної поліції. З лютого ця функція також була призупинена. Тепер ви знов можете одразу сплатити у декілька кліків, якщо порушили ПДД.

Оновіть застосунок для того, щоб скористатися ними. Діліться фідбеком у соцмережах. Детальніше про кожну нову послугу розповімо в наших соцмережах згодом.

Нові сервіси реалізовані Мінцифрою спільно з Мінсоцполітики, ПФУ, ДМС, МВС, Головним сервісним центром МВС, ДП «Інфотех» за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»