• Посилання скопійовано

Чи можуть платники податків авторизуватися та підписати е-документи за допомогою Дія.Підпис в Е-кабінеті?

Для платників реалізовано можливість входу до приватної частини Е-кабінету після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн за допомогою Дія.Підпис

Чи можуть платники податків авторизуватися та підписати е-документи за допомогою Дія.Підпис в Е-кабінеті?

Податківці у підкатегорії 129.03 ЗІР наголосили, що Дія.Підпис – це кваліфікований електронний підпис у новій реалізації, який забезпечує користувачам мобільного застосунку та порталу Дія можливість ідентифікації та підписання електронних документів.

Натепер для платників реалізовано можливість входу до приватної частини Електронного кабінету після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн за допомогою Дія.Підпис.

Наразі для підписання документів Дія.Підпис використовується лише у разі замовлення послуг у мобільному застосунку та на порталі Дія (роз’яснення оприлюднено у застосунку Дія в розділі «Дія.підпис» меню «Питання та відповіді»).

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»