• Посилання скопійовано

Отримання індивідуальних податкових консультацій через Е-кабінет: інструкція від ДПС

Для формування та надсилання звернення на отримання ІПК в електронній формі платник може скористатися меню «Індивідуальні податкові консультації» Е-кабінету

Отримання індивідуальних податкових консультацій через Е-кабінет: інструкція від ДПС

ДПСУ розповідає, що для формування та надсилання звернення на отримання індивідуальної податкової консультації в електронній формі платник може скористатися меню «Індивідуальні податкові консультації» приватної частини Електронного кабінету.

При формуванні індивідуальної податкової консультації:

  • оберіть контролюючий орган, 
  • заповніть адресу для листування, контактний телефон, електронну адресу,
  • зазначте необхідність отримання податкової консультації,
  • збережіть, підпишіть та надішліть сформоване звернення. 

Інформація щодо отримання і реєстрації звернення в контролюючому органі та надіслана в Електронний кабінет індивідуальна податкова консультація в електронній формі містяться в режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи».

Презентаційні матеріали щодо подання звернення на отримання індивідуальної податкової консультації в Електронному кабінеті можна переглянути тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»