• Посилання скопійовано

Закінчився строк дозволу на спецводокористування під час війни: чи будуть наслідки?

Не вважається понадлімітним використання води на підставі дозволу на спецводокористування із встановленими в ньому лімітами, строк дії якого закінчився у період дії карантину або у період воєнного стану

Закінчився строк дозволу на спецводокористування під час війни: чи будуть наслідки?

Податківці у підкатегорії ЗІР зауважили, що не вважається понадлімітним використання води на підставі дозволу на спеціальне водокористування із встановленими в ньому лімітами (далі – Дозвіл), строк дії якого закінчився у період дії карантину (до запровадження воєнного стану) або у період воєнного стану.

У разі перевищення встановленого у Дозволі річного ліміту використання води рентна плата за спеціальне використання води (далі – Рентна плата) обчислюється і сплачується у п’ятикратному розмірі виходячи з фактичних обсягів використаної води понад встановлений ліміт використання води, ставок Рентної плати та коефіцієнтів.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»