• Посилання скопійовано

Як отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом через Е-кабінет?

Меню «Заяви, запити для отримання інформації» Е-кабінету надає можливість платникам податків створити, підписати та надіслати запит щодо стану розрахунків з бюджетами за формою «F/J1300203»

Як отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом через Е-кабінет?

Шановні платники! Головне управління  ДПС у Житомирській області інформує, що для отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом платник може скористатися Електронним кабінетом (cabinet.tax.gov.ua).

Меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити, підписати та надіслати запит щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300203».  

Через певний час користувач отримує Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом, який можна переглянути та завантажити у режимі «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» приватної частини Електронного кабінету.  

Презентаційні матеріали можна переглянути за посиланням.

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»