• Посилання скопійовано

Як можна записатися на прийом до ЦОП в е-формі?

За повідомленням ДПС, запроваджено дистанційний запис для отримання послуг у Центрах обслуговування платників – електронну чергу

Як можна записатися на прийом до ЦОП в е-формі?

Державна податкова служба України продовжує курс на цифровізацію та вдосконалення електронних сервісів. Внаслідок оновлення і модернізації програмно-апаратного комплексу Контакт-центру ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг у Центрах обслуговування платників – електронну чергу.

Платники податків Полтавщини мають можливість звернутися до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0800501007, щоб здійснити попередній запис, обрати необхідну адміністративну послугу та визначити зручні дату і час візиту, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі.

Джерело: ДПС у Полтавській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»