• Посилання скопійовано

УВАГА! Інформресурси ДПС можуть бути тимчасово нестабільні через DDoS-атаку

Ще 6 квітня 2024 року приблизно з 8 год. 00 хв. розпочалася чергова 297 DDoS-атака на інформаційні ресурси ДПС, розміщені в мережі Інтернет, але повідомлення про це зʼявилося лише тепер

УВАГА! Інформресурси ДПС можуть бути тимчасово нестабільні через DDoS-атаку

ДПСУ у своєму Телеграм-каналі повідомила, що ще 6 квітня 2024 року приблизно з 8 год. 00 хв. розпочалась чергова 297 DDoS-атака на інформаційні ресурси ДПС, розміщені в мережі Інтернет.

У повідомленні наголошується, що станом на тепер ДПС долає  поточну атаку, інформаційні ресурси ДПС продовжують працювати стабільно. Разом з цим послуги надавача кваліфікованих електронних довірчих послуг ДПС  можуть бути тимчасово нестабільні.

Поки що інших подробиць від податкового органу немає... 

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»