• Посилання скопійовано

ДПС проінформувала фінансових агентів про правила використання системи IDES

ДПС інформує фінансових агентів (підзвітні FATCA) про необхідність обов’язкового проходження процедури скидання та відновлення паролів під час входу у свої облікові записи в IDES

ДПС проінформувала фінансових агентів про правила використання системи IDES

ДПСУ повідомляє, що у зв’язку з оновленням Міжнародної служби обміну даними FATCA (IDES), що відбулось 20 червня 2024 року, ДПС інформує фінансових агентів (підзвітні FATCA) про необхідність обов’язкового проходження процедури скидання та відновлення паролів під час входу у свої облікові записи в IDES.

Щоб успішно скинути пароль, користувачам може знадобитись відповісти на контрольні запитання безпеки.

У разі виникнення проблем із проходженням вищевказаної процедури користувачам IDES необхідно звернутися до служби підтримки IDES за посиланням.

Звертаємо увагу всіх фінансових агентів, які підзвітні FATCA, про необхідність виконати вищезазначені вимоги для подальшого звітування FATCA та нагадуємо, що граничний термін для подання звітів – до 00:00 (за київським часом) 1 липня 2024 року.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»