• Посилання скопійовано

Свідоцтва про народження та розірвання шлюбу – у Дії зʼявилися нові цифрові документи

За повідомленням від Мінцифри, відтепер до списку цифрових документів в Дії додалися свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

Свідоцтва про народження та розірвання шлюбу – у Дії зʼявилися нові цифрові документи

Розширено перелік цифрових документів у застосунку. Відтепер свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені завжди у вашому смартфоні – у Дії. Більше не доведеться шукати оригінали, коли працевлаштовуєтесь, оформлюєте пільги чи підтверджуєте зміну прізвища.

Про це повідомило Мінцифри у своєму Телеграм-каналі.

А ще свідоцтво про народження дитини будь-якого віку підтягуватиметься автоматично за податковим номером. Достатньо авторизуватися в застосунку – і воно з’явиться в переліку документів. Це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини. 

Свідоцтва підтягнуться в Дію автоматично, якщо:

  • у Державному реєстрі актів цивільного стану громадян є інформація про свідоцтво та в документі вказано податковий номер;
  • ви громадянин України віком 14+ і маєте верифікований податковий номер.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»