• Посилання скопійовано

Оформлення декларації відповідності матеріально-технічної бази: новий сервіс у Дії

Для оформлення декларації в Дії слід: авторизуватися на порталі Дія, натиснути розділ Послуги, вибрати е-Підприємець, клікнути на послугу з реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази – заповнити та підписати заяву

Оформлення декларації відповідності матеріально-технічної бази: новий сервіс у Дії

Мінцифри у своєму Телеграм-каналі проінформувало про розширення можливості комплексної послуги е-Підприємець. 

Відтепер ФОПи та керівники ТОВ подаватимуть декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на порталі Дія. Швидко, зручно та без поїздок до установ.

 Декларація відповідності МТБ – це документ, у якому підприємство підтверджує, що приміщення й обладнання відповідають вимогам законів про безпеку на роботі. Без нього СТО, заводи та всі організації, які мають на виробництві важкі машини та механізми, не мають права працювати. 

 Раніше подати декларацію можна було тільки офлайн у територіальному підрозділі Держпраці. Люди днями очікували на опрацювання заяви, а якщо не вистачало інформації – потрібно було проходити весь процес заново. Із Дією кілька кліків – і ви заповнили заяву та підписали її КЕПом, відстежили статус опрацювання й отримали документ на порталі.

Послуга реалізується Міністерством економіки спільно з Мінцифрою.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»