• Посилання скопійовано

У «Дії» для реєстрації іноземців ФОПами запустили сервіс uResidency

У застосунку «Дія» було запущено функцію uResidency. Цей сервіс потрібен для е-резидентства. Він дозволить громадянам інших країн реєструвати ФОП, а оформлювати декларацію і сплачувати податки будуть банки, при цьому податок становитиме 5% від суми прибутку

У «Дії» для реєстрації іноземців ФОПами запустили сервіс uResidency

У пості Дії в Телеграм-каналі йдеться про те, що її командою прибрані кордони для підприємців та масштабовано український підхід до ведення бізнесу на весь світ.

Тепер й іноземці відчують на собі переваги цифрових послуг у смартфоні, які вже давно доступні українцям. Із uResidency іноземці з будь-якої точки світу реєструватимуть бізнес в Україні та оформлюватимуть послуги онлайн – від подання заявки на отримання статусу е-резидента до сплати податків. 

Про запуск uResidency Михайло Федоров оголосив на Lviv IT Arena, яку організовує Львівський IT Кластер.

Стати е-резидентом в Україні простіше, ніж відкрити бізнес у будь-якій країні світу. Менш ніж 10 хвилин потрібно, щоб заповнити заявку на статус в застосунку чи на порталі uResidency. Після швидкої перевірки в консульстві е-резидент отримує КЕП та відкриває ФОП. Згодом навіть не доведеться відвідувати консульство для верифікації. Далі вся взаємодія автоматична – від відкриття банківського рахунку до виведення грошей.

Для е-резидентів пропонуємо найвигідніші та найзручніші умови для ведення бізнесу:

  • жодних витрат на бухгалтера – оформлювати податкову декларацію і сплачувати податки за вас буде банк;
  • податок лише 5% від суми прибутку;
  • реєстрація бізнесу онлайн через мобільний застосунок та вебпортал без поїздок до України.

uResidency допоможе поповнювати держбюджет України через оподаткування е-резидентів, розвивати банківську сферу та залучати додаткові іноземні інвестиції. А також популяризуватимемо Україну як цифрову державу.

Зараз програма доступна громадянам Індії, Пакистану, Таїланду та Словенії. Далі список країн розширюватиметься.

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»